Varilux multifokális szemüveglencsék

Manapság életünk és hétköznapjaink felgyorsultak és ezáltal általánossá vált, hogy több tevékenységet végzünk egyszerre. Erre kínálnak az Essilor Varilux szemüveglencsék innovatív megoldásokat és mindennapi segítséget.

Az első Varilux multifokális szemüveglencse 1959-ben jelent meg. Ez a termék volt az első olyan szemüveglencse, melynek segítségével nem csak egyetlen távolságra látott viselője élesen, hanem távolra és közelre is megfelelő látásélességet biztosított. A folyamatos fejlődés az évek során lehetővé tette, hogy a tervezés során a szem anatómiai tulajdonságait, a pontos szemüvegkeretbe helyezést, illetve a viselő egyedi vizuális igényeit is figyelembe vegyék, így alkotva meg a tökéletes szemüveglencsét viselője számára.

Fedezze fel a Varilux multifokális lencsék világát Ön is!

VARILUX DIGITIME

A Varilux Digitime multifokális szemüveglencsék, kifejezetten a digitális környezetben tevékenykedő szemüvegviselők részére készültek.

A Varilux Digitime szemüveglencsék segítik, hogy fej- és testtartásunk természetes maradjon a munkavégzés közben, így elkerülhető a nyak és hátfájdalom, a kényelmetlen munkakörnyezet. Teljes vizuális kényelmet biztosítanak, akár laptoppal való, akárasztali számítógépes munkavégzés során és kibővített olvasórészének köszönhetően a hosszantartó mobiltelefon használat sem jelent kihívást. A beépített Eye Protect Systemnek köszönhetően a lencsék védelmet biztosítanak a káros kék fénnyel szemben is.

Szeme örülni fog a kényelmes szemüvegnek, Ön pedig a könnyebb munkavégzésnek! 

VARILUX X SERIES

A Varilux X széria az első olyan Varilux multifokális lencse, amely jelentősen csökkenti a szemüvegviselés közben fellépő felesleges fejmozgást, miközben kényelmes és tökéletes látásélményt biztosít karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is.

Varilux X szériás multifokális lencsék kifejezetten a X generáció számára készültek, figyelembe véve a generációk megváltozott szokásait. A lencse viselésével a 40 év feletti szemüvegviselők zavartalan aktív életmódot folytathatnak, hiszen nincs szükségük fejmozgatásra ahhoz, hogy megtalálják azt a pontját a szemüveglencsének, ahol élesen látnak. A forradalmi technológiák és a magas fokú személyre szabási lehetőségek élesebb képet és még szélesebb látóteret biztosítanak, hogy minden, ami számít csupán szempillantásnyi távolságban legyen. Eye Protect Systemnek köszönhetően a lencsék védelmet biztosítanak a káros kék fénnyel szemben is.

Élvezze a vizuális korlátok nélküli látást!

VARILUX COMFORT MAX

A digitális eszközök mindennapi használata befolyásolja látásunkat, hiszen azokat szemünkhöz közel tartjuk, illetve használatuk közben hajlamosak vagyunk merev testtartást felvenni. Továbbá szemünk számára megterhelést jelenthet, a folyamatos fókuszváltás a különböző távolságokhoz való alkalmazkodás érdekében.

A Varilux Comfort Max lencsék viselésével ezek a problémák megszűnhetnek, hiszen képesek éles és kényelmes látást biztosítani bármilyen távolságra. A lencsék kialakításához használt technológiának köszönhetően a látási zóna mindenki számára személyre szabott, így maximálva a tekintési irányokat. Ezáltal a Varilux Comfort Max lencsék lehetővé teszik a természetes látásélményt anélkül, hogy keresni kelljen a megfelelő kitekintési pontot vagy testtartást. Új szemüvegviselők számára tökéletes választás, hiszen a lencsék biztosítják a könnyű alkalmazkodást egész napon át. Eye Protect Systemnek köszönhetően a lencsék védelmet biztosítanak a káros kék fénnyel szemben is.

Élvezze az egész napos látáskomfortot!

Varilux Physio 3.0

Lássa tökéletesen a világot, akár mozgás közben is. Könnyen használható multifokális szemüveglencse, melynek használatakor Ön könnyedén vált a távolságok között, legyen szó olvasásról, vagy távolra tekintésről.

A Varilux Physio 3.0 szemüveglencsék kifejezetten a szem anatómiájához készültek, és lenyűgöző kényelmet biztosítanak akár olvasás közben is

 

Dinamikus életmód, szemerőltetés nélkül

Az elmúlt 10 évben a Varilux Physio és a Varilux Physio 2.0 a presbyop szemüvegviselők millióinak életét könnyítette meg a nagy felbontású látásélmény a WAVE 2.0 technológia segítségével.

Az új Varilux Physio 3.0 most egy lépéssel továbbmegy: az aktív életet kedvelő szemüvegviselőknek kínál kényelmes átmenetet a szemerőltetés nélküli látáshoz.

 

Wave 2.0 és DDV

A Wave 2.0 technológia segít abban, hogy a szemüveglencséje mindig az adott távolsághoz alkalmazkodva a legjobb képet biztosítja Önnek: igazi előnyét pedig közeli tevékenységek végzése közben tapasztalhatja.

Az Essilor fejlesztéseinek köszönhetően még a pupilla átmérő nagyságát is figyelembe veszik az Ön szemüveglencséjének gyártásakor, így mindig precízen, élesen szemlélheti környezetét.

A Varilux Physio 3.0 lencsék a Varilux Physio 2.0 lencsék előnyeit kombinálják a Binocular Booster Technológiával, így még több előnyt kínálva a viselőknek: a legtöbb szemüvegviselő jobb és bal oldali receptértéke között különbség tapasztalható, ami egy természetes jelenség. A Binocular Booster technológia segítségével a gyártás során az optikai zónákat úgy alakítjuk ki, hogy maximálisan figyelembe vesszük az esetleges különbségeket a két oldal között.

Szemerőltetés nélküli látás a tökéletesen folyamatos átmenet biztosításával mindkét szemre, egy időben.

Javított látáskomfort bármilyen fényviszonyok között.

FOGLALJON IDŐPONTOT KÉNYELMESEN ONLINE

VAGY A (70) 674 2600 ÉS A (70) 366 2991 TELEFONSZÁMOKON!