Szemüveglencsék

MILYEN SZEMÜVEGLENCSÉT ÉRDEMES VÁLASZTANOD?

Erre akkor kaphatsz választ, ha kiderítjük a látásromlás okát. Üzletünkben többféle szemüveglencsét kínálunk, amelyek a különböző látásproblémákhoz igazítva kihozzák a legtöbbet a szemüvegedből.

szemüveglencsék

Számos olyan látásprobléma létezik, amely szemüveggel kiválóan korrigálható. A leggyakrabban az alábbiak fordulnak elő:

  • Rövidlátó, amikor közelre élesen, távolra azonban homályosan lát valaki. Már egészen kisgyermekkorban felléphet, a korhatár pedig egyre lejjebb tolódik a technikai eszközök – mint tablet, mobil, számítógép – használatával.
  • Távollátó: Sem közelre, sem távolra nem lát élesen, és akár kancsalságot is okozhat. Szemüveggel azonban könnyen korrigálható.
  • Asztigmatizmus – cilinderes lencseviselő: szemgörbületi hibát jelent, amikor függetlenül a távolságtól életlenül látja a tárgyakat. A szemüvegviselők több mint fele küzd ezzel a problémával is.
  • Presbyopia – időskori távollátás: körülbelül 40-45 éves kortól kezdve szemünk már nem tud megfelelően alkalmazkodni a közeli távolságokhoz. Erre szinte mindenki számíthat egy bizonyos kor után, hiszen ez természetes élettani folyamat. A multifokális szemüvegek kiváló megoldásként szolgálnak, amikor a szem alkalmazkodóképessége csökken, így viselőjük visszanyerheti az éleslátás élményét.

Viselj Varilux lencsét, és élvezd a látás minden egyes percét!

FOGLALJON IDŐPONTOT KÉNYELMESEN ONLINE

VAGY A (70) 674 2600 ÉS A (70) 366 2991 TELEFONSZÁMOKON!