Computeres látásvizsgálat

HOGYAN ZAJLIK A

SZEMVIZSGÁLAT?

Az általános szemvizsgálatot mindenkinek célszerű évente elvégeztetni. Optikánkban a vizsgálatot a legmodernebb eszközökkel végezzük, ráadásul többféle műszert használunk a pontos és megbízható mérés érdekében. A megállapított eredményeket szemüveggel vagy kontaktlencsével tudjuk korrigálni, így visszakaphatod kristálytiszta látásod.

FONTOS INFORMÁCIÓ

A SZEMVIZSGÁLAT MENETE

A szemvizsgálaton elsőként a szem fénytörését vizsgáljuk. Ezt kétféle módszerrel – objektíven és szubjektíven – határozzuk meg. Az objektív vizsgálatot követi a szubjektív, mellyel kontrolláljuk az eredményeket. A megfelelő dioptria így pontosan megállapítható.

Ezután következik a szaruhártya görbületének és dioptriájának vizsgálata. Ebből megállapítható az esetleges szemtengelyferdülés.

 

FONTOS INFORMÁCIÓ

TUDTAD?

Egy szemvizsgálat nemcsak szemed, de egész szervezeted egészségi állapotát feltérképezheti.

Amennyiben a látásélesség hiányán kívül bármilyen más problémára találunk utalást az eredményeidben, tovább irányítunk a megfelelő szakrendelésre. Előfordult már, hogy valakinek egy szemvizsgálatból derült ki keringési problémája vagy, hogy cukorbetegségben szenved. Az ilyen problémák kiderítésére szemnyomásmérést és szemfenékvizsgálatot végzünk, amelyre szintén érdemes évente ellátogatnod.

Fontos: a jelenlegi egészségügyi helyzetben a computeres szemvizsgálat díja 10.000 Ft/fő. Ugyanakkor szemüveg vagy kontaktlencse vásárlása esetén a vizsgálati díjat a vásárlás összegébe beszámítjuk. A vizsgálati eredmények csak külön díj ellenében vihetők el.

FOGLALJON IDŐPONTOT KÉNYELMESEN ONLINE

VAGY A (70) 674 2600 ÉS A (70) 366 2991 TELEFONSZÁMOKON!