Napszemüveg

Óvd meg szemed az UV káros hatásaitól!

Optikánkban kiemelten odafigyelünk arra, hogy milyen napszemüvegeket kínálunk. A nálunk megtalálható márkák és modellek egytől-egyig magas minőségűek, így a választott napszemüveg nemcsak magas UV-védelmet nyújt, hanem évekig hű társad lesz.

Amennyiben baleset történik – például leejted és megsérül -, mi elvégezzük a szükséges javításokat is.

FONTOS A MÁRKA?

A márka nélküli, ismeretlen gyártmányú napszemüvegeket inkább kerüld el. Bár alacsony áron juthatsz hozzájuk, és még jól is néznek ki, egy biztos: szemed egészségéért nem felelnek. Amikor egy ilyen napszemüveget viselsz, a sötétített üveg miatt pupillád kitágul. Ám mivel a szemüveglencse nem rendelkezik megfelelő UV-szűrő réteggel, a napsugarak könnyen károsíthatják szemed egészségét.

SZEMÜVEG VS NAPSZEMÜVEG

Szemüveget hordasz, ezért nem szoktál napszemüveget viselni? Ma már számtalan megoldás létezik arra, hogy egyszerre láthass élesen és eközben a napsugaraktól is védd a szemed: a fényre sötétedő szemüveglencséktől kezdve a dioptriás napszemüvegekig válogathatsz. Optikánkban segítünk, hogy megtaláld a hozzád és életmódodhoz leginkább illő megoldást.

NAPSZEMÜVEG GYERMEKEKNEK

Hány éves kortól érdemes napszemüveget vásárolni egy kisgyereknek? A válasz egyszerű – minél előbb. Egy 10 év alatti kisgyermek szemlencséje hatszor több UV sugárzást enged át, mint egy felnőtté. Sok szülőnek ez eszébe sem jut, miközben ők maguk napszemüveget viselnek. Amikor a baba már elviseli magán, érdemes egy magas minőségű napszemüveget választani neki.

Óvd meg szemed az UV káros hatásaitól! Az ultraibolya sugárzás az év minden napján veszélyt jelenthet a látásodra, évszaktól függetlenül. Előzd meg, és viselj szemüveget!

FOGLALJON IDŐPONTOT KÉNYELMESEN ONLINE

VAGY A (70) 674 2600 ÉS A (70) 366 2991 TELEFONSZÁMOKON!