Csúcstechnológiás látásvizsgálat

EGYEDÜLÁLLÓ, ÉRINTÉSMENTES LÁTÁSVIZSGÁLAT

CSÚCSTECHNOLÓGIÁS SZEMVIZSGÁLAT

Hiába a legszebb szemüveg, ha nem lát vele jól. A tökéletes látás alapja a minél jobb szemvizsgálat, amelyhez két dolog szükséges: felkészült szakember és megfelelő vizsgáló eszköz.

Optikák olyan csúcstechnológiás vizsgáló géppel bővült, amely egyedülálló Baranyában és minden egyéb eszköznél részletesebb és pontosabb eredményt ad, így Önnek tökéletes szemüveget tudunk készíteni!

CSÚCSTECHNOLÓGIÁS LÁTÁSVIZSGÁLAT  – CSAK NÁLUNK

LÁTÁSVIZSGÁLAT MINDÖSSZE 90 MÁSODPERC ALATT!

Egy olyan új csúcstechnológiás géppel rendelkezünk, amely érintésmentesen, 8 különböző vizsgálatot képes elvégezni mindössze 90 másodperc alatt. Teljesen automatikus, lehetővé téve a non-kontakt szemészeti vizsgálatot.
 
Ez a hihetetlen tudással bíró készülék nem csak Baranyában, de gyakorlatilag a Balatontól délre kizárólag nálunk, a Pécs Plazaban és a Citrom utcában lévő optikánkban érhető el.

Csúcstechnológiás látásvizsgálat

MIÉRT KÜLÖNLEGES EZ A KÉSZÜLÉK?

MIÉRT HASZNOS EZ A TECHNOLÓGIA ÖNNEK?

Mert hihetetlenül részletes és pontos diagnózist ad, amiről korábban csak álmodni tudtunk, extrém gyorsan, kényelmesen és érintés nélkül. Ez a látásvizsgálat terén egy új technolóigiai szintet jelent.

Többek között az alábbi területeken hasznos a készülék:

  • Olyan szembetegségek szűrése is lehetővé válik, amik a hagyományos látásvizgálat során nem kimutathatóak.
  • Megvizsgálja a szaruhártya vastagságát, ami ha eltér a normálistól súlyos szembetegségre utalhat.
  • Méri a szem alkalmazkodó képességét különböző távolságokhoz, mely 40 év felett változik. Ez multifokális lencse készítésekor aranyat ér.
  • Század dioptriájú pontossággal határozza meg a refrakciót, ami a szem fénytörési hibáját vizsgája.
  • NON CONTACT SZEMNYOMÁSMÉRÉRÉS. Ez elengedhetetlen, hiszen a Glacoma ( Zöldhályog ) általában tünetmentesen van jelen, és sajnos esetenként visszafordíthatatlan károsodáshoz vezet, ha nincs kezelve. Az adatok mérésével állandó kontroll alatt tartható az érték.
  • Megméri a szaruhártya görbületét, amely többek között elengedhetetlen a tökéletes kontaktlencse illesztéséhez.
  • Feltérképezi a szaruhártya felszínét, ami átfogó képet ad a törőerejéről (szaruhártya topográf). Azonnal látható,ha valamilyen rendellenesség van.
  • Fotót készít az átvilágított szemlencséről, így a szürkehályog szűrése bármilyen stádiumban lehetővé válik.
  • Különböző fényviszonyok között vizsgálja a pupilla reakcióját. A nappali és éjszakai fényviszonyok hatására, a pupilla az átmérőjét változtatja, így fénytörései is változhat. Megmutatja, ha másik korrekciót (szemüveget) szükséges használni esti vezetésnél.

Mindez nálunk kényelmesen, sorban állás nélkül és biztonságos körülmények között elérhető, anélkül, hogy hónapokat kellene várnia egy szemvizsgálatra. 

Ha szeretne időpontot foglalni, akkor azt megteheti az alábbi telefonszámainkon, vagy az időpontfoglalásra kattintva. A vizsgálati eredmények csak külön díj ellenében vihetők el.

FOGLALJON IDŐPONTOT KÉNYELMESEN ONLINE

VAGY A (70) 674 2600 ÉS A (70) 366 2991 TELEFONSZÁMOKON!