Szolgáltatások

TELJESKÖRŰ OPTIKAI SZOLGÁLTATÁS

MINDEN KOROSZTÁLYNAK.

Optikánk a régió legmodernebb eszközparkjával és kiemelkedő szakértelemmel rendelkező munkatársakkal rendelkezik, így biztosan tudunk segíteni.

Computeres látásvizsgálat

A korszerű gépekkel végzett látásvizsgálattal nemcsak szemed, de egész szervezeted egészségi állapota felmérhető. Online időpont foglalásra is van lehetőséged!

Kontaktlencse vizsgálat és betanítás

Milyen fajta kontaktlencsét válasszak? Hogyan kell felhelyezni a szememre? Hogyan, mivel tisztítsam? – Gyere el kontaktlencse alkalmassági vizsgálatunkra, ahol egyben meg is tanítunk a lencse helyes használatára.

Szemfenék vizsgálat

A speciális műszerrel végzett szemfenék vizsgálattal komoly egészségügyi problémákra derülhet fény. Érrendszeri problémák, cukorbetegség, magas vérnyomás és még számos rendellenesség kiszűrhető ezzel a vizsgálattal.

Szemüveg készítés

Több ezer keretből választhatod ki a számodra tökéletes keretet, amibe elkészítjük a tökéletes lencsét. Az eredmény: egy olyan szemüveg, amit imádni fogsz.

Szemüveg javítás

A szemüvegekkel történetnek kisebb-nagyobb balesetek. Amennyiben megtörtént a baj, bátran hozd vissza hozzánk a sérült vagy javítandó szemüveget, és mi orvosoljuk a problémát.

Polateszt

Tapasztaltál már homályos vagy kettős látást, monitor- vagy tévénézés közbeni szemfáradtságot? Gyakran fáj a fejed, vagy nehezen olvasol még szemüvegben is? Elképzelhető, hogy szemizmaid működésével van probléma, amely polateszttel kideríthető.

Szürkehályog és zöldhályog szűrés

Az általános látásellenőrzés mellett szemészeti szűréseket is végzünk. Vizsgálati műszereink lehetővé teszik veszélyes szemészeti elváltozások feltérképezését is, mint a szürkehályog és zöldhályog.

Céges szűrés

A legtöbb cég nincs tisztában azzal, hogy kötelező munkatársai számára védőszemüveget biztosítani a munkavégzéséhez. Szűrővizsgálataink akár a helyszínen el tudjuk végezni munkatársai felmérését.

FOGLALJON IDŐPONTOT KÉNYELMESEN ONLINE

VAGY A (70) 674 2600 ÉS A (70) 366 2991 TELEFONSZÁMOKON!