SZEMÜvEG KÉSZÍTÉS

HOGYAN ZAJLIK NÁLUNK A

SZEMÜVEG KÉSZÍTÉS?

Optikánkban az elvégzett szemvizsgálat után személyre szabottan készítjük el a szemüveged. Természetesen akkor is rendelkezésedre állunk, ha saját recept alapján szeretnéd elkészíttetni szemüveged.
Munkatársaink magas szintű szakmai tudással, udvarias kiszolgálással segítenek kiválasztani a szemüvegkeretet és lencsét, amely igazodik az egyéniségedhez és a felírt dioptriádhoz. Üzletünkben számos márkát megtalálsz, klasszikustól a modern és trendi keretformákig.

FONTOS INFORMÁCIÓ

MIT JELENT NÁLUNK A MINŐSÉG?

A legfejlettebb lencsegyártó cégek a partnereink, így mindig a legmagasabb minőséget és a legújabb technológiákat tudjuk kínálni Neked. A minőség titka nemcsak az alapanyagokon, hanem a modern gépeken, magas szakértelmen és csiszolási technikán is múlik. Miután segítségünkkel kiválasztottad a megfelelő keretet és lencsetípust, műhelyünkben csúcstechnológiájú gépeinkkel készítjük el a szemüveged.

FONTOS INFORMÁCIÓ

SPECIALITÁSUNK

Optikánkban lehetőség van arra, hogy egyedi lencseformát csiszoljunk a szemüvegedhez. Ezt fúrt – keret nélküli – és damilos – csak felső keretes – szemüvegek esetén lehetséges.

Mit jelent ez a gyakorlatban? Nem kell aggódnod, ha egy keret nélküli, vagy csak damilos szemüveg lencseformája nem áll jól. Mi olyan formára csiszoljuk neked, ami valóban illik arcodhoz!

 

FOGLALJON IDŐPONTOT KÉNYELMESEN ONLINE

VAGY A (70) 674 2600 ÉS A (70) 366 2991 TELEFONSZÁMOKON!