AKCIÓ: Június 30-ig most felár nélkül lehet Essilor Transition GEN8 lencséd!

A TRANSITIONS LENCSÉK ELŐNYEI

Kitűnő UV védelem

100%-osan szűri az UV-sugarakat

Véd a káros kék fény ellen

Szűri a káros kék fényt

Stílusos

Széles színpalettából választhat

Dinamikus alkalmazkodás

Gyors váltás a beltéri átlátszóság és a kültéri besötétedés között

VAKÍTÓ NAPSÜTÉSBEN ÉS A SZÁMÍTÓGÉP ELŐTT IS

TÖKÉLETES LÁTÁS MINDEN FÉNYVISZONYBAN!

A Transitions® fényre sötétedő szemüveglencsék alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz: kültéren a napfény hatására besötétednek, beltérben pedig kivilágosodnak, így optimális látáséléményt nyújtanak. Minden Transitions® lencse biztos védelmet nyújt az UV-sugarak és a káros ibolya-kék fény ellen. Elérhetőek különböző divatos színekben és tükrös hatású felületkezeléssel is.

MINDEN FÉNYVISZONYHOZ

NINCS SZÜKSÉG NAPSZEMÜVEGRE!

A dioptriás szemüvegek viselői gyakran találkoznak azzal a problémával, hogy erős napsütésben szükségük lenne egy dioptriás napszemüvegre is ahhoz, hogy tökéletesen lássanak. De kinek van kedve egyszerre két szemüveget tartani magánál, a költésgekről nem is beszélve.

Az Essilor Transitions GEN8 lencséi ideális megoldást nyújtanak, mert mindig az aktuális fényviszonyokhoz alkalmazkodva, tökéletes látást és komfortot biztosítanak, miközben az ibolya-kék fény és a káros UV sugaraktól is megóvják a szemet.

Mindig az aktuális fényviszonyokhoz alkalmazkodik!

SZÉLVÉDŐ MÖGÖTT IS!

VEZETÉSHEZ IS!

A fényviszonyokhoz alkalmazkodó szemüvegek már régóta jelen vannak, azonban olyan, amely a szélvédő mögött is működik és így vezetés közben is alkalmazkodik az aktuális fényviszonyhoz, abszolút újdonságnak számít.

Ezzel sokkal biztonságosabbá válik a vezetés, miközben a sofőr szeme is kevésbé fárad el.

A Transitions lencsék 7 árnyalatából 3, a szürke, a barna és zöld színeket a szélvédő mögött is sötétednek, sőt, a szürke polarizál is, ami még inkább segíti a sofőrt, kiszűrve a csillogást és éles képet adva.

DIVATOS SZÍNEK

FOGLALJON IDŐPONTOT KÉNYELMESEN ONLINE

VAGY A (70) 674 2600 ÉS A (70) 366 2991 TELEFONSZÁMOKON!