Szemüvegek

Üzletünkben szemüvegkeretek széles palettáját kínáljuk, hogy mindenki megtalálja a hozzá illő stílust és fazont. Márkáinkat úgy válogattuk össze, hogy bármely élethelyzetre megfelelő megoldást tudjunk kínálni. Legyen szó hétköznapi viseletről, elegáns vagy épp egyedi megoldásokról, nálunk megtalálod a megfelelő keretet.

Főbb szemüvegkeret márkáink:

 

Daniel Swarovski – Csillogó tekintet

A Swarovski márka a luxus és exkluzivitás egyértelmű jelképe. Miért ne választhatnád a csillogást szemüvegkeretben is? Legyen a Tiéd a kiemelkedő minőség és elegancia akár a hétköznapokban is! Kifejezetten ajánljuk, ha szereted elvarázsolni környezeted egyedi, akár extravagáns kiegészítőkkel.

Silhouette – Időtálló elegancia

A Silhouette szemüvegek lencséje keret nélküli, amely lehetővé teszi, hogy Te is megtaláld az arcformádhoz leginkább illő egyedi lencseformát. A különböző színű és formájú kereteket és lencseformákat párosítva szinte korlátlan kombinációból alkothatod meg a Neked tetsző modellt. A titániumból készült szemüvegek rugalmasak és hihetetlenül könnyűek.

Tag Heuer – Prémium, modern, elegáns

A TAG Heuer szemüvegeket egyértelműen jellemzi az Avant-Garde technológia. Új és innovatív megoldásokkal jelent meg a TAG Heuer a szemüvegek piacán, amely méltón képviseli a márka vonásait és szeretne olyan elismerést elérni az optika területén, mint tette azt az óragyártásban. A termékek a svájci-francia együttműködésnek köszönhetik létezésüket, olyan egyedi megoldásokat felhasználva és kifejlesztve, ami a szem ékszerét egyedülállóan kényelmes és exkluzív viseletté teszik.

Etnia Barcelona – Fiatalos design

Színes örökség. Ez kifejezés jellemzi leginkább az Etnia Barcelona szemüvegeket. A márka elsősorban a színre, designra, minőségre és persze a kényelemre helyezi a hangsúlyt, sajátos stílust létrehozva. Alapítói száz százalékig elkötelezettek a minőség iránt, rendkívül fontosnak tartják a folyamatos fejlődést és innovációk bevezetését.

Prodesign – Skandináv stílus

Merész, trendi, innovatív – ezekkel a szavakkal jellemezhetnénk legjobban a ProDesign márkát. Szemüvegkereteik különleges designnal rendelkeznek, már-már vakmerő formákkal. Különböző színek kombinációjával még stílusosabbá teszik a szemüvegeket. Azokra is gondolnak a tervezők, akik inkább a letisztult stílust kedvelik. Visszafogottabb árnyalatú kereteket is megtalálsz kollekciójukban.

További szemüvegkeret márkáink

Foglalj időpontot szemvizsgálatra!