Szolgáltatások

Computeres látásvizsgálat

A korszerű gépekkel végzett látásvizsgálattal nemcsak szemed, de egész szervezeted egészségi állapota felmérhető. Online időpont foglalásra is van lehetőséged!

Kontaktlencse vizsgálat és betanítás

Milyen fajta kontaktlencsét válasszak? Hogyan kell felhelyezni a szememre? Hogyan, mivel tisztítsam? – Gyere el kontaktlencse alkalmassági vizsgálatunkra, ahol egyben meg is tanítunk a lencse helyes használatára.

Szemfenék vizsgálat

A speciális műszerrel végzett szemfenék vizsgálattal komoly egészségügyi problémákra derülhet fény. Érrendszeri problémák, cukorbetegség, magas vérnyomás és még számos rendellenesség kiszűrhető ezzel a vizsgálattal.

Szemüveg készítés

Miért gyere hozzánk, ha nem tökéletes a látásod? Hogyan találd meg a tökéletes szemüveget? Miért mi vagyunk a legjobbak? Tájékozódj részletesebben!

Szemüvegjavítás

A szemüvegekkel történetnek kisebb-nagyobb balesetek. Amennyiben megtörtént a baj, bátran hozd vissza hozzánk a sérült vagy javítandó szemüveget, és mi orvosoljuk a problémát.

Polateszt

Tapasztaltál már homályos vagy kettős látást, monitor- vagy tévénézés közbeni szemfáradtságot? Gyakran fáj a fejed, vagy nehezen olvasol még szemüvegben is? Elképzelhető, hogy szemizmaid működésével van probléma, amely polateszttel kideríthető.

Szürkehályog, zöldhályog szűrés

Az általános látásellenőrzés mellet – mely az esetleges dioptriás korrekcióra derít fényt -, különböző szemészeti szűréseket is végzünk. Vizsgálati műszereink lehetővé teszik veszélyes szemészeti elváltozások feltérképezését is, mint a szürkehályog és zöldhályog. Honnan ismerhetőek fel ezek a betegségek? Tudj meg többet!

Foglalj időpontot szemvizsgálatra!