A Megoldás tényezője

 

Amiről szeretnék beszélni egy teljesen hétköznapi probléma, melyről nem is gondolnánk, hogy mennyire összetett és bonyolult lehet, ha a MEGOLDÁS nem megfelelő. Az élet bármely területén megtörténhet velünk az, hogy úgy érezzük, már nem úgy „megy” , mint régen. Fáradékonyabbak vagyunk, fáj a fejünk, valamiért kényelmetlenebbnek tűnik minden, rossz a közérzetünk és még sorolhatnám.

Valószínű, hogy a legvégső esetben gondolunk arra, hogy a látásunkkal lehet probléma. Pedig, kedves Olvasóm, a fent említett kellemetlen tünetek sokszor vagy egy nem megfelelően elkészített szemüvegtől, vagy esetlegesen egy el nem készített látásjavító eszköztől eredhetnek.

Talán már sokszor beszéltem arról az el nem hanyagolható tényről, hogy a külvilágból jövő információk csaknem 80 százaléka a szemünkön keresztül jut el hozzánk. Ám sajnos, vagy egy már meglévő fénytörési hibából adódóan, vagy mert elmúltunk 40 évesek, szemünk nem úgy „működik”, mint annak előtte.

 

Mi tehát a Megoldás?

 

Igen, természetesen mindenkit arra sarkallnék, hogy, ha ilyen jellegű észrevételi vannak; vizsgáltassa meg látását. De ez a probléma tökéletes megoldásának csak egy része. A látásélességet kedvezőtlenül befolyásoló tényezők természete nagyban befolyásolja azt, hogy mivel orvosoljuk a problémát.

Maradjunk most a szemüvegnél, vagy kontaktlencsénél, mert mi ebben tudunk olyan MEGOLDÁST nyújtani, amely nem csak a megfelelő dioptria elkészítésével adja meg a kívánt eredményt. Egy jó szemüveg ennél sokkal összetettebb feladat a szemorvos, az optometrista, és a látszerész számára.

Mi a Rafting Optikában a legújabb vizsgálati módszerekkel, csúcstechnológiájú gépekkel, és természetesen magas szinten képzett szakemberekkel biztosítjuk azt, hogy egy szemüveg, amely arra hivatott, hogy a látásélességet korrigálja, ne csak a szemüveglencse dioptriájában feleljen meg maximálisan viselője számára. Fontos, hogy ne csak belülről kifelé, hanem kívülről befelé is azt lássuk és lássa a külvilág; igen, ez a szemüveg nekem készült. Ez a hivatása igazán egy jó optikai üzletnek. Figyelembe vesszük egy szemüveg elkészítésekor az egyedi igényeket, melyeket először a szemvizsgálat során már átbeszélünk, aztán a megfelelő dioptria  megállapítását követően a szemüvegkeret és szemüveglencse kiválasztásánál a lehető legjobb megoldást kínáljuk személyre szabottan mindenki számára.

Szeretettel várunk optikánkba, hogy egyénre szabott megoldással orvosoljuk látásproblémádat!

 

bos_2483-2